Ciutat

VIDEO | Botellots, foc, crits i destrosses a Campoamor: “S’han endut un arbre”

“Han destrossat els arbres que s’han plantat al carrer de Concha Espina. Cada vespre, desenes de persones munten un escàndol i no ens deixen dormir”. Uns veïns dels entorns del CAP Sud, al barri de Campoamor, denuncien una situació que els hi sembla “intolerable”. Festes a ple carrer de dilluns a diumenge, baralles a hores intempestives, consum de drogues, fogueres, crits i destrosses al mobiliari públic i cotxes estacionats al solar.

Segons assegura el veïnat, cada vespre un grup d’entre 10 i 30 persones es reuneixen als entorns del mercat municipal de Campoamor i els afectats demanen un reforç policial per aplacar les molèsties. De fet, el dia que es va inaugurar el nou carrer de Concha Espina, uns vàndals van destrossar part del mobiliari públic. Fonts municipals asseguren que uns individus s’han endut un dels nous arbres que s’havien plantat.

Els residents de la zona sostenen que també s’hi consumeixen drogues i roben a l’interior de vehicles: “Es droguen fins i tot amb cola”, assegura en Juan, veí de la zona. “I beuen i rebenten les ampolles contra el mercat municipal de Campoamor, han trencat l’enllumenat a pedregades”, afegeix una altra veïna, la Núria.

Un dispositiu de vigilància

“És intolerable que les conductes incíviques d’una minoria provoqui molèsties als veïns i destrosses a la via pública”, valoren fonts de l’Ajuntament de Sabadell. En tot cas, les mateixes fonts sostenen que s’ha activat un dispositiu especial de vigilància a la zona per a evitar noves destrosses i molèsties.

Comentaris
To Top