ESPORTS

El Sabadell prepara la primera ‘final’ per la supervivència amb moltes baixes

Amelibia i Toni Herrero després del fort xoc a Tarazona / Lluís Franco

La plantilla arlequinada ja ha passat pàgina de Tarazona i està totalment centrada en la primera gran final per la supervivència d’aquest dissabte (19 h, horari unificat) contra el SD Ponferradina. Els tres punts són vitals pel Sabadell per mantenir encesa la calculadora de l’esperança mentre el conjunt lleonès vol lligar el play-off matemàtic amb el punt que li fa falta.

Les baixes tornaran a ser el principal hàndicap per a Óscar Cano. D’entrada, és segura la d’Abde per sanció -va veure la cinquena groga al Municipal de Tarazona– i tampoc estaran en condicions els defenses Jon Amelibia i Toni Herrero després de la violenta topada de cap que van protagonitzar. Entre ambdós van sumar 28 punts de sutura i seria molt arriscada la seva participació. El tècnic granadí, doncs, haurà de recompondre la línia defensiva: endarrerir Sergi Maestre i situar a Ricard Pujol en la banda esquerra semblen les opcions més factibles.

Antonio Moyano, que va quedar fora de la convocatòria de Tarazona per un problema muscular, també sembla descartat, encara que es podria intentar forçar la màquina. La decisió es prendrà a última hora si el jugador es veu amb condicions.

Astals, més avançat?

En el cas d’Abde, tot apunta que David Astals avançarà la seva posició (pot tornar Calavera al lateral dret) per donar suport als homes d’atac en un partit en el qual cal generar ocasions. D’altra banda, també està descartada la presència de David Soto, un jugador cedit pel Ponferradina, juntament amb Jesús Fernández, gairebé inèdit. Moltes incògnites en un duel que tornarà a tenir iniciatives del club per omplir la Nova Creu Alta: cada soci pot recollir una entrada gratuïta.

Serà la primera oportunitat per mantenir opcions de permanència. La victòria podria permetre arribar a l’última jornada amb la possibilitat al Sabadell de dependre d’ell mateix, segons els resultats dels rivals directes, mentre que la derrota el deixaria gairebé sense cap opció, virtualment descendit. L’empat no el condemnaria matemàticament, però el faria dependre de moltes caramboles en l’última sessió del campionat a l’Anxo Carro davant el Lugo.

Comentaris
To Top