Diners

La CNMC, sobre l’opa del BBVA al Banc: “Que hi hagi menys bancs no vol dir menys competència”

/ v. castillo

La presidenta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Cani Fernández, ha explicat que l’organisme està en la “fase d’anàlisi inicial” de l’opa hostil del BBVA al Banc Sabadell.

Sobre aquesta operació, Fernández ha remarcat que “menys bancs no vol dir menys competència” i ha demanat “respectar” els temps i la feina dels tècnics abans de prendre una conclusió sobre l’operació. La presidenta de la CNMC ho ha dit durant la segona jornada del curs d’estiu que ha organitzat l’Associació de Periodistes d’Informació Econòmica (APIE) a Santander i que patrocina el mateix BBVA. Fernández ha descartat pressions polítiques al seu organisme. “No em consten”, ha sentenciat.

La màxima representant de la CNMC ha precisat que actualment estan requerint la informació necessària perquè els instructors puguin analitzar l’opa hostil i després dur a terme la discussió en el si del consell. En qualsevol cas, ha remarcat que la seva anàlisi serà “tècnica” i servirà per “veure com estan tots els mercats afectats abans i després de l’operació”.

Comentaris
To Top