Ciutat

El darrer tram del carrer de Montllor i Pujal, reformat en quatre mesos

La transformació definitiva del darrer tram del carrer de Montllor i Pujal (Creu Alta) en una zona per a vianants serà una realitat en quatre mesos. És el que l’Ajuntament preveu que durin les obres que aquest dimecres han començat al tram comprès entre l’avinguda de l’Onze de Setembre (Cal Balsach) i el carrer de Maria de Bell·lloc (Teatre Sant Vicenç). Els treballs s’han adjudicat per 147.070,06 euros a l’empresa Civil Stone, SL. Fa més d’un any que aquest tram ja s’ha convertit en una zona de vianants des que s’hi van instal·lar pilones a banda i banda per limitar-ne l’accés.

Màquinaria d’obres, aquest dimecres al carrer de Montllor i Pujal / D.S.

Les obres consisteixen a eliminar les voreres perquè tot el tram del carrer estigui al mateix nivell i plantar-hi arbres amb grans escocells, franges de paviment i de sauló. Davant el Teatre Sant Vicenç hi haurà un ampli espai per afavorir l’entrada i sortida del centre.

Mentre durin les obres quedarà restringit el pas dels vianants per aquest tram del carrer, però la sortida d’emergència del pavelló de Cal Balsach estarà habilitada, així com l’entrada i sortida del teatre. També, durant aquests mesos, s’eliminaran una desena de places d’aparcament del següent tram de carrer per poder-hi col·locar les casetes de l’obra.

Comentaris
To Top