Ciutat

Cau a la meitat el descens de pacients amb coronavirus atesos pel Taulí

Dues treballadores es dirigeixen al Taulí, amb mascareta, aquest dimecres / VICTÒRIA ROVIRA

El descens del nombre de pacients amb coronavirus atesos pel Taulí ha caigut gairebé a la meitat (47%) respecte al ritme de la setmana anterior. En els últims 7 dies, del 14 al 20 d’abril, la corporació sanitària ha deixat d’atendre perquè han rebut l’alta o han mort 73 persones, mentre que la setmana anterior, del 7 al 13 d’abril, la reducció de persones ingressades va ser de 155.

Avui, el consorci sanitari té hospitalitzades entre el Taulí i l’hotel Verdi 374 persones positives de la Covid-19 o amb símptomes de tenir-la, 5 menys que el dia anterior i 6 menys que abans-d’ahir.

On més s’ha alentit el descens de persones ingressades amb aquesta malaltia és a planta. Per exemple, si bé entre el 17 i el 20 d’abril, inclosos, n’han sortit 5 persones, en els quatre dies anteriors a aquests en van ser 23; i en el mateix període anterior a aquest, 66.

El nombre de pacients atesos a l’UCI segueix sense presentar gaires variacions respecte als darrers dies: ara en són 54, un menys que diumenge. Xifres similars a l’hotel Verdi, on després de dos dies amb el mateix nombre de pacients, 52, actualment en són 48.

Paral·lelament, el nombre d’altes continua pujant: 41 en les últimes 24 hores, ja en són 958 en total. Entre diumenge i dilluns, han mort 5 persones, fet que eleva la xifra absoluta a 269 defuncions.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Comentaris
To Top