ESPORTS

Un inici decebedor torna a condemnar el Club davant un efectiu Sala 5

Pau Albacete, celebrant un gol davant la desesperació de Josep Maria / LL. F.

Només una carambola de resultats en la darrera jornada podria servir per aconseguir la classificació per a la Copa del Rei i maquillar una temporada de més a menys del Club Natació Sabadell.

Novament, l’equip de Borja Burgos va pagar cara la falta de concentració en els primers minuts per acabar claudicant davant un efectiu Sala 5 Martorell (2-4).

El tècnic castellarenc va sortir amb el seu millor quintet per frenar els Fuad, Ramon, Malik i companyia, però l’invent no va funcionar: amb un obrir i tancar d’ulls els martorellencs situaven un preocupant 0 a 2. De mica en mica, l’equip va saber sobreposar-se a aquest mal inici i Pep Font aconseguia escurçar diferències en l’única concessió de Sergio Arriero abans del descans (1-2). A la represa, els sabadellencs, dominadors, van topar una vegada i una altra amb un imperial Arriero, que evitava la remuntada nedadora. Mentrestant, a la porteria de Josep Maria, dues accions gairebé calcades sentenciaven l’equip de Borja Burgos (1-4). Dani Castro, a les acaballes, va ser l’únic capaç de trobar una escletxa a la porteria martorellenca.

D’altra banda, l’Escola Pia va tornar de la Barceloneta sense premi (4-2), tot i la bona imatge del conjunt de Pedro Donoso, i perd totes les opcions de play-off. Amb aquest resultat, l’equip de Can Colapi haurà d’estar molt pendent dels nou minuts per disputar-se entre el Barceloneta i el Manresa per conèixer quines són les possibilitats per accedir a la Copa del Rei.

Amb un peu i mig al ‘play-off’

A Tercera Divisió, l’Amics del Pou -Nou Escorial va fer un pas de gegant per disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió B gràcies al triomf a la pista del fins ara líder Santpedor (2-5). L’equip de Francis Barragán torna a dependre d’ell mateix a només dues jornades per acabar la segona fase.

Comentaris
To Top