Diners

La cooperativa local La Sàrria guanya els Premis eines de la UAB

La Sàrria va néixer el passat mes de març i ja està present als comerços vinculats a Sabadell en Xarxa / CEDIDA

La cooperativa local La Sàrria, que es dedica a la distribució de mercaderies, documentació, béns i productes mitjançant bicicletes de càrrega, ha guanyat els primers Premis eines que atorga la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El guardó distingeix a la companyia sabadellenca per la seva capacitat transformadora i innovadora.

David Estop, un dels socis de La Sàrria, assegura que el compromís de la cooperativa amb l’economia social i solidària els ha permès guanyar els Premis eines. “El guardó és un gran reconeixement a la nostra feina. Així i tot, només fa cinc mesos que hem creat la companyia, encara ens queda un llarg recorregut”, explica. La Sàrria, que va néixer el passat mes de març, reparteix comandes a tots els comerços adherits a l’entitat Sabadell en Xarxa i també té un conveni amb el Mercat Central de Sabadell. Tanmateix, Estop assegura que volen allà més enllà.

La intenció dels tres socis que formen la cooperativa és centrar el negoci en tres eixos per tal de fomentar la mobilitat activa i sostenible: distribució de mercaderies (ja en funcionament), assessorament a ajuntaments i negocis de la comarca i formació de futurs ciclistes. Aquests dos últims eixos es començaran a explotar els pròxims mesos. Dit això, tot i que la intenció és que el negoci es faci més gran, Estop promet que La Sàrria mantindrà la seva “vessant social”. “Vam iniciar la cooperativa amb aquest objectiu i el seguirem tenint presents, reivindica.

Neix Sabadell en Xarxa, una entitat que uneix el comerç i l’hostaleria de la ciutat

Comentaris
To Top