Oci i cultura

La sabadellenca Laura Escanes presentarà ‘La Travessa’, un ‘reality’ d’aventures a TV3

[Víctor Rodrigo]

Bomba en el món de la televisió. La influencer i model sabadellenca Laura Escanes serà la presentadora del programa La travessa, el nou reality show d’aventures que estrenarà TV3 a la tardor. Serà un concurs en el qual els participants, que seran triats per parelles, hauran de recórrer a peu els Pirineus i sotmetre’s a diverses proves de resistència, habilitat i superació. L’estil del show recorda molt mítics programes de la televisió estatal com Pekín Expres.

La travessa serà un dels continguts destacats de la nova plataforma digital de la CCMA i també s’estrenarà a les pantalles de TV3. Escanes serà l’encarregada de recórrer amb els concursants tot el trajecte, que serà de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus. La parella més ràpida en fer el recorregut s’endurà els 10.000 euros de premi.

​Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar el març, i només vuit han estat les escollides per iniciar l’aventura durant el juny. Tot i que el rodatge comenci aquest estiu, el programa veurà la llum a les televisions i dispositius de tot el país a la tardor. No hi ha data concreta d’estrena.

Comentaris
To Top