ESPORTS

El Sabadell vol aprofitar la seva bona estrella a Ses Illes

Pedro Capó podria ser una de les novetats en l'onze de Seligrat/Ll. Franco

Amb la necessitat de trencar la dinàmica negativa i sumar la primera victòria de la temporada. Així va viatjar l’expedició arlequinada cap a Palma on s’enfrontarà aquest diumenge (12 h) a l’Atlètic Balears en la 4a jornada de la lliga. El Sabadell vol aprofitar la bona estrella dels últims anys en Ses Illes on ha obtingut resultats positius. Això sí, una gran majoria empats.

Precisament aquest és el resultat que més vegades s’ha produït en els seus duels amb el conjunt balearico. De 10 enfrontaments, 7 han acabat en taules i militant a Segona B, les 5 visites han finalitzat amb la ‘X’. La temporada anterior, un 1-1 molt meritori tenint en compte que l’equip arlequinat va acabar amb 9 homes.

Ara el Sabadell arriba condicionat pel seu mal començament de temporada, amb un pobre ‘1 de 9’. Potser pitjors resultats que sensacions, però el mateix Toni Seligrat deia en la prèvia que “si no , costar el càrrec”. Una reflexió molt personal perquè l’entrenador valencià manté la seva confiança en els seus jugadors. La setmana ha estat intensa en la faceta psicològica amb una conjura general per reaccionar a Son Malferit.

Seligrat se’n va endur 18 jugadors per poder tenir més alternatives. Finalment es van quedar a casa el lesionat Migue, Wiliams, David Acedo i Castanyer. Es poden produir canvis en l’onze, condicionats pel peculiar terreny de joc, de gespa artificial i bastant estret. Tot apunta que Felipe Sanchón començarà a la banqueta i homes com Pedro Capó poden gaudir de la titularitat a la recerca de més potència física. El partit serà dirigit pel col·legiat valencià Daniel Yuste Querol, sense cap antecedent amb el Sabadell.

Probables alineacions:

At. Balears: Klaus; Expósito, Vallori, Vega, Villapalos, Rubén Fullana, Rovirola, Canario, Marc i Kike López.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico, Aleix Coch, Valentín, Ángel Martínez, Gato, Adri Cuevas, Arturo, Pedro Capó i Edgar.

Comentaris
To Top