Esports

Seligrat admet que "si no arriben aviat els resultats, em podria costar el càrrec"

Seligrat seguint un partit des de l'àrea tècnica a la Creu Alta/Ll. Franco

En la roda de premsa prèvia al partit At. Balears-Sabadell d'aquest diumenge, el tècnic arlequinat Toni Seligrat, per sorpresa, va confessar que "a títol personal sento la preocupació de no aconseguir bons resultats perquè tots sabem com funciona el futbol i això podria costar-me el càrrec. Jo estic convençut que l'equip capgirarà aquesta situació perquè el veig treballant fantàsticament i aquesta conseqüència haurien de ser les victòries. Sé que no aniré al carrer aquest diumenge, però tampoc puc aparèixer cada setmana dient que veig bé l'equip i perd els partits".

En tot cas, va insistir que a curt termini se sent molt fort i creu que arribarà la reacció. "Aquesta setmana hem parlat una mica més que altres. Els jugadors són conscients que fan moltíssimes coses bé i poques malament. No és normal que dos equips molt bons ofensivament com Peralada i Barça B et xutin dos cops a porta i et marquin tres gols. Nosaltres, creant 12 ocasions, n'hem fet dos. El futbol és un joc i hi ha coses incontrolables".

Publicitat

De moment, Seligrat vol centrar-se només en el partit de diumenge a Son Malferit. "Ens trobarem un rival (At. Balears) que s'ha reforçat bé i manté un entrenador de més de 60 anys com Manix Mandiola que coneix a la perfecció la categoria i té molt sentit comú. És millor equip que l'any passat". El tècnic valencià ha demanat reduir el nombre d'expedicionaris auxiliars per poder viatjar amb 18 futbolistes. Normalment a les Illes només són convocats 16 jugadors per un tema econòmic. Migue és l'única baixa i Seligrat va confessar que "tindré feina per descartar els altres 4 jugadors". Demà dissabte entrenen a la Creu Alta i a les 5 es desplaçaran a l'aeroport del Prat. El partit és diumenge a les 12 hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top