Arxiu

RESPOSTA AL SR FRANCISCO SANCHEZ LEDESMA SOBRE LA CONSULTA INDEPENDENTISTA.

Sr. Francisco, realment vostè s’ha posat a pensar el que ha escrit, miri i escolti’m, amb tots els respectes:
Primer, dir que el 14% es poc, realment es desconèixer la realitat de la consulta, jo com a voluntari el dia abans estava a les portes del Club Natació Sabadell i la majoria de gent a la que invitava a votar, desconeixia el perquè, no cal que li digui res mes, oi que ho entén?
Segon, quan parla de les xifres de diners, no entraré en les seves especulacions, mes fruit del desconeixement o de no se pas de quins altres motius, que no de la realitat. A títol d’exemple, jo en concret no tinc cap necessitat de posar-me en aquests temes, tinc la vida solucionada i en canvi ho he fet amb moltes hores i posa-t’hi diners, buscant només un objectiu: Que els ciutadans de Catalunya puguin viure millor del que ho fan ara, es a dir:
Que molts alumnes no hagin d’anar a escola en barracons.
Que les llistes d’espera a la nostra Sanitat no siguin tant llargues i desproporcionades comparades amb altres llocs de l’Estat Espanyol.
Que no hi hagi cada cop mes ciutadans de Catalunya que tinguin que demanar assistència a Càritas.
Que puguem tenir els mestres que ens fan falta.
Que………
Tercer, Sr. Francisco, sap per que no ho tenim tot això, perquè el nostre dèficit fiscal equival a una espoliació en tota regla, i això no ho dic per dir-ho, pot consultar les balances fiscals de les Comunitats Autònomes es un tema oficial. I tot això ho hem fet per afavorir bàsicament a la gent que vostè anomena de “los barrios obreros”
Quart, Li Puc dir i assegurar que la situació de Catalunya es igual que en el seu moment ho era Xile, Argentina, etc. Es a dir una Colònia i com a tal, la “Madre Patria” tenia tot el dret a la seva espoliació i això no te pas perspectives de canvi, es més, si no hi posem remei anirà a pitjor.
Sr. Francisco que varen fer els Espanyols de Sud-americà, no van ésser pas els indis, doncs el mateix que volem ara els Catalans: Adéu Espanya.

Pensi i li dic amb tota sinceritat, qui esta format i informat sobre la situació real de Catalunya i no arriba a final de mes, això de la independència ho te molt clar, i els que no ho volen veure i entendre es per allò de “no hi ha pitjor sec que el que no hi vol veure”.

Un Suggeriment Sr. Francisco, si us pau informis de la realitat de Catalunya, si ho fa segur que ho entendrà, es més estic a la seva disposició per ajudar-lo.

Ben cordialment

Albert Castellví i Margalef
Sabadell

Comentaris
To Top