Opinió

Respecte a les persones

En la crònica del D.S. del 8 de juliol en relació a la moció del PP al ple municipal sobre l’ús del burka, se m’atribueixen unes paraules que no vaig dir. En concret s’hi escrivia: “Isidre Soler elevó el tono al acusar a Soriano de xenófobo e hipócrita…”. Es tracta d’unes paraules que en cap moment vaig dir, sinó que, tal i com està escrit i gravat, el que vaig manifestar va ser: “Sr. Soriano, el seu discurs és un discurs hipòcrita i xenòfob”.
Mai, en cap moment, des de l’Entesa hem faltat el respecte a cap persona per molta discrepància que pugui haver-hi. Sempre hem intervingut qüestionanat o criticant la seva actuació política, mai la persona. Fins i tot el nostre codi de conducta es compromet a evitar aquest tipus d’actuació.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top