Publicitat
Arxiu

El nou Crusafont convertirà en investigadors els visitants al Museu

La gran projecció científica de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, no es correspon amb el poc més de 200 metres quadrats que pot fer servir com a museu, a la seu que conserva a Sabadell. El gruix de l’activitat de recerca l’ha traslladat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Però, decidit a ser innovador també en la museografia, farà virtut del recurs a les tecnologies més a l’última. Quan reobri el museu, la tardor que ve, les pantalles tàctils, les projeccions en 3-D i els medis interactius li serviran per convertir els visitants en investigadors, i que aquests visquin l’emoció de descobrir coneixements absolutament nous.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top