Arxiu

Pilota va, pilota ve!!

Si no vaig errat, crec que a cap plaça pública enjardinada i amb bancs per a seure-hi i espais de lleure per a infants, no està permès de jugar-hi a pilota. Quan dic pilota, m’estic referint a una pilota normal de reglament per a jugar a futbol.
No sé què passa a altres places públiques, però sí que puc donar fe del que passa a la Plaça Marcet. En aquesta plaça enjardinada, amb una gran font i bassa, espai delimitat per a infants i bancs per poder-hi reposar i si s’escau i se’n tenen ganes llegir una estona, existeix el latent perill que a algú li engaltin una pilotada a la cara o a qualsevol part del cos, perquè gairebé sempre hi ha una colla d’energúmens que no respecten el descans i l’oci dels demés, i prenen la Plaça Marcet com si fos el seu camp de futbol particular.
Que lluny queda aquell respectable senyor uniformat i amb gorra de plat amb una placa a la solapa que deia més o menys: “Vigilant de Parcs i Jardins, Ajuntament de Sabadell”. Actualment, ni a la Plaça Marcet ni a cap plaça pública, no s’hi veu mai la figura dissuadora de cap vigilant. Ni tan sols la promesa patrulla de la Policia Municipal a peu!
A què hem d’esperar, a que a algú li etzibin una pilotada, li trenquin el nas i les ulleres, si en porta, cosa molt probable perquè gairebé sempre hi ha molta gent gran asseguda fent tertúlia, i després ja veurem què passa?
L’autoritat corresponent que ho pot arreglar, no hauria d’esperar que hi passi una desgràcia.

Comentaris
To Top