Arxiu

Agraïments

Voldria agrair l’atenció i el tracte que vaig rebre a l’Hospital Taulí el passat mes de març especialment a les Consultes Externes de Traumatologia i al doctor Àlex Berenguer Sánchez i al seu equip així com a les noies que estan al taulell de Traumatologia atenent l’usuari.
Voldria agrair també l’atenció i el tracte que vaig rebre a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa el passat mes d’abril durant una intervenció, especialment a tot el personal de la planta 10 ( infermeria, auxiliars, portalliteres,….) en els quals sempre vaig trobar una mà estesa. El meu agraïment a l’assitent social del mateix hospital pels seus consells i tràmits. A totes les noies d’Atenció de l’Usuari. Als doctors Marcel Garcia Bach, Dra. Maria Boldó Alcaine, Dra. Pilar Forcada Guiu, Dr. Stefano Pasetto, Dr. Dolz, Dr. Pedrerol Pérez i al Dr. Francesco Caiazzo de Neurocirugia. El meu agraïment  a tots ells per la seva professionaliat i humanitat.
I a totes les persones que s‘han interessat per mi i la meva salut els voldria agrair públicament el seu interès i preocupació. Voldria fer una menció especial a l’Escola La Immaculada de Castellar, a la Maria Casajoana pel seu escrit i al senyor Xavier Potroy de la centraleta de l’Ajuntament pel seu interès i del qual penso que moltes persones de l’Administració haurien d’aprendre. Moltes gràcies a tothom.

Comentaris
To Top