Arxiu

He anat a les barraques i estic indignat!

Sóc un jove de 22 anys de La Concòrdia i he anat participant cada dia de les Barraques com a membre d’una entitat. Per tant, he estat a la barra i puc referir-me a les crítiques de CiU i PSC sobre el consum d’alcohol.
En primer lloc, puc assegurar que no vaig vendre alcohol a menors. És més, no entenc com poden criticar això si hi havia policia i, per tant, podrian haver multat a la barra que ho fes per un delicte molt greu, com el de delicte contra la salut pública. Sí que és veritat, però, que vaig veure menors bevent, però que ho feien amb el “botellón” que havien comprat prèviament. Per tant, la policia també els podria haver multat.
No crec que sigui pas un problema d’ubicació, perquè potser el seu problema és que no volen haver d’assumir la realitat davant de casa. I a la majoria de ciutats les festes són a la zona central. A més, la festa de la Màxima va generar el doble d’incidents en una nit que els 5 dies de Barraques, com bé es fan ressò a Vilaweb.cat/sabadell. Nosaltres, en canvi, no ens vam limitar a beure sinó que vam participar en moltíssimes activitats, com el Saballut de Ferro, concerts de música feta per músics (no per una persona amb dos discos com a la Màxima), l’espectacle de l’Animalada, els garrotins o el concurs de litius, entre d’altres.
Quina és la proposta cultural de l’Ajuntament per als joves? Que anem a la festa del Parc Catalunya a fer botellón i perdre el nord? Això sí, que no ens vegi ningú. Prou criminalització a les festes populars i als que no combreguem amb aquesta hipocresia.

Comentaris
To Top