Arxiu

Unes paraules d’agraïment

Amb aquesta carta, la família de José Carlos Urrero volem mostrar el nostre agraïment a tots els professionals de la UCI de l’Hospital del Taulí.
Volem destacar no solament la seva qualitat professional, sinó també la seva granqualitat humana.
Moltes gràcies, Dr. Mesquida, gràcies Dra. Mora, gràcies a tot l’equip de metges intensivistes de la UCI per tots els esforços i atencions que han tingut amb José Carlos i amb tota la família.
Són francament d’agrair les explicacions, la disposició a aclarir dubtes i fer-nos saber que estaven a la nostra disposició en qualsevol moment.
No podem deixar de recordar l’equip d’infermeria: gràcies Jordi, gràcies Nuri. Hem compartit moments molt dolorosos per a nosaltres, però sempre us hem sentit a prop amb un gest, amb unes paraules d’ànim, sovint amb un silenci sempre respectuós.
El fet que la UCI del Taulí sigui una UCI oberta és un fet digne de destacar, és una aposta valenta i innovadora que permet acompanyar els éssers estimats amb un règim de visites més ampli i que tan important ha estat per a tots nosaltres.
Volem també donar les gràcies a tots els amics i subratllem la paraula “amics” que tant costat ens heu fet. A tots els que heu estat presents i a tots aquells que per motius de dates no ens heu pogut acompanyar com hauríeu desitjat. Així ens ho heu fet saber amb el vostre més sentit condol.
Ens ha deixat un mestre d’escola, ens ha deixat un mestre d’institut; però per damunt de tot ens ha deixat “un mestre de la vida”.
Així ho hem sentit i així ho expliquem.

Comentaris
To Top