Arxiu

Saioa Hernández i Anna Tobella Príncep guanyen el concurs Aragall

La soprano madrilenya Saioa Hernández i la mezzosoprano catalana Anna Tobella Príncep han compartit ex aequo el 1er Premi de X Concurs Internacional de Cant Jaume Aragall –dotat amb 10.000 euros–, mentre que el baríton català Carlos Daza ha merescut el segon premi –6.000 euros–, ex aequo amb el tenor de Corea del Sud Heung Yong Kim. Un palmarès, doncs, que destaca inusualment les veus nacionals entre un total de 108 participants de 24 països.
Anna Tobella Príncep també ha merescut el Premi Especial a la Cantant Catalana Destacada, mentre que el 3er premi el comparteixen la soprano russa Tatiana Trenogina i el baríton sud-coreà In Hui Kim.
La soprano candenca Yannick-Muriel s’ha fet amb el Premi especial del públic, així com també el Premi Amics de l’Òpera de Sabadell i el Premi São Paulo.

El certamen l’ha acollit per quart any el Teatre Principal de Sabadell i els principals guanyadors van tenir una recepció oficial al saló de plens de l’Ajuntament, amb l’alcalde Manuel Bustos al capdavant. Avui tindrà lloc el lliurement de premis i el concert dels guanyadors, que interpretaran dues peces cadascun en un recital al Teatre Principal (21.30h.) amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), dirigida per Miquel Ortega.

Comentaris
To Top