Arxiu

L’afecte també cura

Amb aquesta carta, vull expressar els meus sentiments d’agraïment, felicitació al grup mèdic del Dr. Villalba, cirurgià traumatòleg de genoll, de l’Hospital Taulí, el qual el 24 de novembre em va operar i em va posar una pròtesi. Infermers, infermeres i demés assistents de la planta sisena, en especial Mª Ángeles, s’han comportat amb un gran respecte i afecte. És per a mi molt gratificant poder dir això en aquest diari, sobretot en donar testimoni una persona que podríem considerar ‘rara’ a causa d’un trastorn bipolar, que s’enfada sovint i perd els papers davant situacions que considera inapropiades.
També faig públic el meu agraïment al Dr. Corones de Salut Mental, que ha treballat a fons i amb paciència amb mi fins a trobar químicament uns estabilitzadors del meu estat d’ànim. I a la Dra Cebrià que ha intentat ajudar-me psicològicament.
Amb això vull dir que tenia molta por a les reaccions que jo podia tenir dins de l’Hospital; però, sortosament, encara hi ha persones que es dediquen als malalts i que creuen que l’afecte també cura. Gràcies.

Comentaris
To Top