Vallès

Els diables de Castellar presenten Les Espurnes, la seva colla infantil

Si als darrers anys les directrius europees sobre la manipulació de pirotècnia feien pensar en la prograssiva desaparició de les colles de diables, casos com el de la colla de diables de l’Esbart Teatral de Castellar del Vallès porten a pensar el contrari. A la Festa Major de la Creu Alta va tenir el seu bateig de foc una nova secció que assegura la continuïtat d’aquest element estretament lligat a les festes. Són Les Espurnes, 36 nens d’edats compreses entre quatre i dotze anys, que porten temps preparant-se amb els diables veterans i amb la col·laboració dels pares.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top