Arxiu

El mag Antonio Díaz i espectacles lligats a LaSala aniran al FETEN

La Feria Europea de Teatro para Niños y Niñas de Gijón (FETEN), la de principal referència a Espanya dedicada a les arts escèniques infantils, ha seleccionat per a la seva edició de 2012 el nou espectacle del mag de Badia del Vallès Antonio Díaz (La asombrosa historia de M. Snow) i tres muntatges relacionats amb LaSala Miguel Hernández, entre ells la coproducció Simplicíssimus,  de la cia. Roberto G. Alonso.
La notícia representa un gran pas endavant per a l’il·lusionista vallesà, que es va donar a conèixer amb la companyia Abbozzi i està en plena projecció. La seva funció està programada el 28 de febrer a les 23h.
Poc després d’ampliar la seva popularitat gràcies a la seva aparició a La Marató de TV3, Antonio Díaz ha confirmat també la seva presència a la Mostra d’Igualada (Fira de Teatre Infantil i Juvenil, del 18 al 22 d’abril).
Mentrestant, el prestidigitador dels Abbozzi (Premio Nacional de Magia) continua la seva estada indefinida al Teatre Alexandra, a la Rambla de Catalunya de Barcelona, habitualment en funcions de divendres i dissabtes a les 21h. amb l’exitós La asombrosa historia de M. Snow. Amb tot, hi ha flexibilitat en funció d’altres compromisos.
Aquest mes de gener, a més, Díaz està programat cada diumenge al matí en dues sessions per al públic familiar (a les 11h. i les 12.45h.). al Poble Espanyol.
El mag, que acaba d’instal·lar la seu de la companyia i el local d’assaig a la Plaça d’Espanya de Sabadell, reuneix a La asombrosa historia de M. Snow la seva millor màgia amb els ingredients que caracteritzaven els muntatges d’Abbozzi –una tècnica excel·lent, tocs d’humor, un bon repertori musical o i un to desenfadat– però amb una línia argumental.

LaSala
Per la seva banda, el teatre municipal de Sabadell especialitzat en espectacles familiars, LaSala Miguel Hernández, pot presumir d’haver col·locat al FETEN’2012 Simplicíssimus, el divertit i vistós nou muntatge de la cia. Roberto G. Alonso que ha co-produït i es va estrenar al seu escenari.
A més, l’espectacle Menuda de la companyia L’Estenedor, que va fer residència i es va estrenar a LaSala la passada temporada, i FotoFashionFlash, el fotomaton de barrets que era al Teatre Principal durant «El més petit de tots», també s’han programat a Gijón.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top