Arxiu

La tercera llengua dels universitaris

Segons el conseller Mas-Culell, a partir el curs vinent s’exigirà el coneixement d’un idioma estranger per graduar-se. Em sembla una bona iniciativa ja que un universitari ha de tenir aquesta formació mínima si vol anar pel món i guanyar-se la vida. Però jo em pregunto: coneixen els universitaris, diplomats i llicenciats actuals suficientment el català i el castellà per tal que els puguin llegir i escriure correctament? Un universitari no pot, de cap manera, fer faltes d’ortografia i això, avui per avui, no passa.
Faig un suggeriment: incloure de forma exhaustiva i rigorosa el coneixement escrit (vocabulari, ortografia, sintaxi …) tant en català com en castellà i també en el tercer idioma a l’hora de passar les proves d’accés a la Universitat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top