Arxiu

El Vapor Llonch i les retallades

Casualment, ja fa uns anys, vaig tenir l’oportunitat de visitar el Vapor Llonch i veure la tasca que fa aquest centre de formació, que si els sabadellencs el coneixessin més el tindríem com un dels principals motius d’orgull. Allà vaig veure com persones en l’atur amb dificultats de trobar feina i gent jove que, per determinades circumstàncies, no havien pogut acabar els estudis a l’institut, s’entregaven amb molt interès a aprendre o reciclar-se en les diferents especialitats. Vull dir que és un centre que permet la recuperació laboral d’algunes persones que, per diferents raons, haguessin pogut quedar d’alguna manera marginades, sense ofici ni benefici, i el Vapor els ofereix la possibilitat d’incorporar-se al món del treball. He llegit vàries vegades al diari l’estadística de la gent que, en acabar algun dels cursos, han trobat feina i és encoratjador.
El valor de la tasca social que fa el Vapor Llonch no té preu. I m’estranya que la Generalitat i el Govern apliquin també retallades en un tema tan sensible i eficaç com aquest. Si els que manen visitessin el Vapor Lloch, com jo vaig fer, i comprovessin la feina d’aquest “ascensor social” s’oblidarien de les retallades que li estan aplicant.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top