Ciutat

L’alpinista Carlos Soria omple l’Espai Cultura parlant dels seus vuit mils

DSC_5313

L’alpinista Carlos Soria ha omplert aquesta nit l’Espai Cultura de la Fundació Sabadell 1859 durant la conferència organitzada pel BBVA sobre les seves experiències en el projecte d’aconseguir fer els 14 cims de vuit mil metres del món. Als seus 75 anys n’ha fet 12 i espera a la propera primaversa aconseguir la fita d’haver pujat els cims més alts del planeta. L’alpinista d’Àvila ha explicat amb modèstia les seves gestes a les muntanyes més altes i ha desbordat optimisme i passió per la natura. Al llarg de poc més d’una hora ha anat explicant les seves impressions il·lustrades amb fotografies i imatges de vídeo que han captivat a tot el públic. Durant el col·loqui  ha dit que «quan vegi que faig el ridícul deixaré de fer aquests cims». També s’ha mostrat esperançat que pugui seguir pujant muntanyes durant molts anys més fins que les forces li ho permetin. Carlos Soria compta amb l’esponsorització del BBVA. Precisament Aureli Balagué, delegat de zonad’aquesta entitat financera, ha destacat a la presentació que la tenacitat d’aquest alpinista és un exemple a seguir pel banc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top