Publicitat
Ciutat

Sabadell amb el Sàhara

La darrera trobada de famílies, els dijous al Parc Catalunya, va convertir-se en un homenatge a la cantant i activista saharauí Mariem Hassan
La darrera trobada de famílies, els dijous al Parc Catalunya, va convertir-se en un homenatge a la cantant i activista saharauí Mariem Hassan

- Elisabth Álvarez -

La col·laboració de Sabadell amb el Sàhara s’ha revalidat aquest estiu amb més força que mai. A través de l’associació Sabadell Acull Infants Saharauís, la ciutat torna a celebrar una nova edició de les colònies per a infants saharauís, que han augmentat fins a 12 nens i nenes acollits per famílies sabadellenques. Els infants provenen dels campaments de refugiats de Tindouf, a Argèlia, i estan a la ciutat durant els mesos de juliol i agost. La solidaritat s’ha fet palesa en l’interès de les famílies per acollir infants. «Enguany han hagut més famílies interessades que altres anys, a les que agraïm el seu interès», explica Antònia Fargas, una de les integrants de l’entitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top