Arxiu

Es manté el nivell d’alerta 4 ‘tensionat’ després dels atemptats de París

3.1 a 4 colEl gabinet de coordinació antiterrorista dels Mossos d’Esquadra segueix actiu des de la mateixa nit dels atacs terroristes de París. Catalunya, igual que la resta de l’Estat, es troba en el nivell 4 d’alerta sobre un màxim de 5. Porta així des del juny. No s’ha alterat, però la policia catalana admet que és un nivell 4 ‘tensionat’.

La Comissaria dels Mossos de Sabadell va mantenir dijous passat una reunió amb representants del Comité de Mezquitas de Sabadell. Es va tractar d’una trobada més de les nombroses que venen realitzant, però va ser inevitable parlar dels successos de París. Per part del Mossos van assistir a la reunió l’Intendent de la Comissaria de Sabadell, Josep Guillot, i el cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, César Galván. Els representants de la comunitat musulmana sempre han reiterat que no se’ls pot barrejar amb la minoria radical responsable de les barbàries, però no oculten la seva por davant el fet que hi hagi persones que els puguin confondre amb als violents.

A la reunió amb els Mossos d’Esquadra, van informar que les seves mesquites no havien patit cap tipus de represàlia. Tot el contrari, van comentar que fins i tot ha hagut sabadellencs no musulmans que s’han interessat per l’estat de les seves famílies residents a París arran dels atemptats

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top