Ciutat

Sabadell recorda les víctimes dels atempats de Brusel·les

Part dels assistents a l’acte de record de les víctimes dels atemptats de Brussel·les eren membres del consistori local
Part dels assistents a l’acte de record de les víctimes dels atemptats de Brussel·les eren membres del consistori local / ESTEVE BARNOLA

– J. Mercadé –

La concentració d’ahir al migdia a la plaça de Sant Roc, a més de recordar les víctimes dels atemptats de Brusel·les del passat dimarts, va servir per mostrar de forma enèrgica el rebuig a aquests actes. Els representants de la comunitat musulmana van insistir en que no tenen res a veure amb la seva  religió.

L’alcalde, Juli Fernàndez, i el president del Comité de Mesquites de Sabadell, Najib Elbachibi, van coincidir ahir en que  no es pot criminalitzar la comunitat musulmana pels atemptats terroristes de Brusel·les.

Una representació d’aquesta comunitat es va afegir a l’acte de record de les víctimes que es va celebrar ahir al migdia a la plaça Sant Roc amb l’assistència d’un centenar de persones, entre les quals una àmplia representació del consistori.
La convocatòria venia precedida per la declaració instituciona que havia fet l’alcalde condemnant «els actes terroristes a Brusel·les i qualsevol altre que es produeixi dins i fora d’Europa». També refermava «el compromís de l’Ajuntament amb la convivència entre cultures, religions i ideologies i el rebuig a qualsevol tipus de violència, discriminació o criminalització per causa d’aquestes».

Durant el minut de silenci la regidor a de Drets Civils i Ciutadania, Míriam Ferràndiz, va exhibir un cartell amb el que recordava a les persones refugiades i a les víctimes dels atemptats de Turquia.

Comentaris
To Top