Arxiu

La CUP trasllada la seva assemblea nacional a la Pista Coberta de Sabadell

8.4 a 2 colL’assemblea nacional de la CUP-Crida Constituent ja no serà a Girona. Acabat el període d’inscripció dels militants i simpatitzants, els anticapitalistes s’han trobat que hi ha més de 3.500 persones que volen assistir a la trobada del proper diumenge, on es decidirà el posicionament de la formació respecte de la proposta d’acord presentada per JxSí i la investidura d’un president de la Generalitat. L’espai que tenien previst utilitzar a Girona no permet aquest aforament i “per raons tècniques i no per cap mena de pressió” els organitzadors han decidit portar l’assemblea fins a la pista d’atletisme coberta de Sabadell. El gran volum de gent també ha fet inviable “per motius tècnics i econòmics” la votació a través de comandaments electrònics. I per això la CUP ha optat per fer les votacions a mà alçada. No obstant, si un 25% dels assistents ho demanen, s’habilitaran urnes per tal que les votacions siguin secretes.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top