Ciutat

Tanquen sense previ avís totes les clíniques dentals Funnydent

Asamblea improvisada celebrada la tarde del pasado jueves ante las puertas del centro en Sabadell
Asamblea improvisada celebrada la tarde del pasado jueves ante las puertas del centro en Sabadell / LLUÍS FRANCO

– N. García –

Les clíniques dentals Funnydent han tancat avui a tota Espanya sense previ avís deixant a mitges els tractaments i al carrer als seus treballadors. Entre els centres clausurats hi ha el de Sabadell (situat a la Ronda Zamenhof, 96), però també els de Fuenlabrada, Alcorcón, Leganés, Alcalá de Henares i Mataró. Aquest matí les clíniques no han obert les seves portes. Van aparèixer amb un cartell en el qual s’informava els clients que totes les seves clíniques estaven tancades. En la mateixa nota s’explicava que els afectats havien d’acudir a la comissaria o als jutjats per denunciar. Clients afectats i treballadors s’han concentrat aquesta tarda davant del centre de Funnydent de Sabadell per mostrar el seu malestar i exigir els diners que consideren que se’ls ha estafat.

Comentaris
To Top