Opinió

Un any d’Unitat pel Canvi a Sabadell

Ara fa un any que diversa gent provinent d’Esquerra Unida, d’Iniciativa, de Podemos, de l’Assemblea Oberta de Sabadell i de diferents moviments veïnals i socials de la ciutat vam promoure la candidatura Unitat pel Canvi a Sabadell a les darreres eleccions municipals. Ha estat un any políticament molt intens, i mirant tot el que ha passat i tot el que hem fet, sentim que tenim molt a celebrar.
Celebrem amb satisfacció haver obtingut 12.611 vots -la 2a força més votada- i 4 regidors i haver estat claus per garantir la nova etapa que desitjava la majoria de la ciutadania. Sense l’aposta per la confluència d’Unitat pel Canvi avui no hi hauria la majoria que ha fet possible el canvi de govern que Sabadell necessitava.
Celebrem amb orgull haver creat a Sabadell un nou espai polític amb gairebé 600 persones adherides, amb presència a tots els barris de la ciutat i amb una assemblea viva i forta on prenem col·lectivament les nostres decisions, i a la vegada haver superat els pals a les rodes que ens han intentat posar pel camí els que han vist aquest projecte com un perill pels seus interessos personals o polítics.
Celebrem amb il·lusió i responsabilitat formar part de l’actual govern de canvi de Sabadell, on estem treballant perquè la ciutat comenci una nova etapa, on es faci net, on tots i totes puguem repensar la ciutat que volem i situar les persones al centre de l’acció política municipal.
Celebrem també esperançats, que la confluència de l’esquerra transformadora i neta de corrupció vagi avançant a Sabadell i a Catalunya, perquè per superar l’actual status quo és imprescindible que les classes populars siguem capaces de donar una resposta conjunta als problemes comuns que compartim.
2016_04_07 ARTICLE regidors UpCI sobretot, celebrem haver intentat ser dignes i conseqüents actuant sempre fidels al nostre programa polític i al bé comú. De moment, creiem que podem dir que ho hem aconseguit, i seguirem treballant tant des de l’Ajuntament com des dels barris per poder-ho continuar dient any rere any.

Joan Berlanga, Ramon Vidal, Elena Hinojo i Eduard Navarro
Regidors d’Unitat pel Canvi a Sabadell

Comentaris
To Top