Publicitat
Ciutat

Sabadell assoleix una xifra rècord de plantació d’arbres a la trama urbana

Plantacions fetes a la Via Alexandra durant la campanya d’aquest hivern
Plantacions fetes a la Via Alexandra durant la campanya d’aquest hivern / LL.F.

L’Ajuntament assegura que en els darrers dos anys s’han assolit xifres rècord en la plantació d’arbres a la ciutat. Una actuació que ha servit per reposar els que havien mort o caigut durant les ventades del desembre del 2014. Entre el 2015 i l’abril del 2016 s’han plantat 1.846 arbres a Sabadell, dels quals 1.343 al llarg d’aquest passat hivern. Aquesta és la xifra més alta durant una campanya de plantació de les que s’han fet fins ara a Sabadell. Aquesta gran quantitat d’arbres ha servit per reposar exemplars que s’havien mort en els darrers anys, que havien caigut durant la ventada del 9 de desembre del 2014 o que es trobaven en molt mal estat. Però també per plantar en llocs on no n’hi havia, com en espais dels barris de Can Llong o Espronceda. El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha explicat que «aprofitant els ajuts rebuts arran de les ventades, hem volgut fer una mirada global de ciutat, amb la voluntat de potenciar l’arbrat en els espais verds i en els carrers de la ciutat, ja que els arbres aporten grans beneficis a la ciutat, com la millora de la qualitat de l’aire, la mitigació de temperatura o la reducció del soroll».

Publicitat
Comentaris
To Top