Publicitat
Ciutat

Les Barraques i els grans concerts de Festa Major aniran a l’Eix Macià

Primers canvis significatius a la Festa Major per aquest setembre, sobretot en espais. Es «descentralitza» amb escenaris nous al nord i el sud i a l’Eix Macià es concentren les Barraques, la fira i els grans concerts que es feien fins ara a la Ronda Ponent. Tot i que el nou Ajuntament vol «recuperar el Passeig com a àmbit bàsic i fonamental» de la Festa Major i alhora «ampliar el seu abast territorial» amb la incorporació de dos escenaris nous al nord –l’avinguda de la Concòrdia– i al sud –les places de Montserrat Roig i Mestre Planes–, ahir va anunciar com a principal novetat d’enguany que el «gran espai aglutinador de la festa jove» serà l’avinguda de Francesc Macià.
La via, que ocupava fins ara la fira d’atraccions, encabirà també les Barraques –que deixaran així l’emplaçament dels últims anys a l’aparcament del Vapor Turull– i els concerts principals que havia acollit la Ronda Ponent. Aquesta última desapareix com a espai de  la Festa Major.6.1 a 4col

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top