Publicitat
Ciutat

El Síndic vol portar les concessions funeràries a la Junta de Portaveus

El Síndic Municipal de Greuges en funcions, Josep Escartín, ha demanar comparèixer davant la Junta de Portaveus de l’Ajuntament per presentar un informe extraordinari sobre els serveis funeraris i la limitació temporal de les concessions.

La intenció del Síndic és posar de manifest aquesta problemàtica, fruit de les nombroses queixes rebudes a l’oficina. Segons el Síndic, la majoria ho són pels terminis de la caducitat de les concessions, però també per l’elevat preu per renovar-les, la manca d’informació de la concessionària dels drets de la ciutadania, de l’elevat cost dels serveis en general, i també dels robatoris que es produeixen dins del cementeri.5.1 a 3 col.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top