Publicitat
Ciutat

El pont de Sant Joan fa baixar la participació

La jornada electoral s'ha iniciat amb normalitat a Sabadell i amb la votació dels candidats més destacats. En el primer recompte de participació s'ha comprovat que a les 14 hores era del 32'85 per cent, uns quatre punts menys de la registrada a la mateixa hora el passat 20 de desembre. Tot fa pensar que la coincidència del pont de Sant Joan i el vot per correu han fet baxiar l'índex de participació durant el matí de la jornada electoral.

Pel que fa al vot dels candidats, un dels més matiners ha estat Gabriel Rufián, cap de llista d'ERC, que ha votat a l'Escola Ribatallada de la Creu Alta, i que precisament ha fet una crida a la participació. L'alcalde, Juli Fernàndez, ha estat el pri

mer a votar. Ho ha fet al col·legi Teresa Claramunt cap a les 9.15.

Altres candidats que també han votat han estat Lourdes Ciuró de Convergència Democràtica de Catalunya i Joan Mena d'En Comú Podem als respectius col·legis electorals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top