Publicitat
Ciutat

El PP guanya les eleccions a Espanya amb 137 diputats

EL NOU CONGRÉS DE DIPUTATS

DIPUTATS

PP 137 (+14)

PSOE 85 (-5)

UNITS PODEM 71 (+2)

CIUTADANS 32 (-7)

Publicitat

ERC 9 (=)

CDC 8 (=)

PNB 5 (-1)

EH BILDU 2 (=)

CC-PNC 1 (=)

Les eleccions generals d’aquest diumenge no han modificat excessivament el panorama que van deixar fa sis mesos els comicis del 20-D. El PP ha guanyat les eleccions amb un increment de 14 diputats i 137 escons però tampoc aconsegueix la majoria per poder formar govern. Aquest partit s’hauria beneficiat de la pèrduda dels 8 diputats de Ciutadans que ha quedat com a quarta força política amb 30 diputats. El PSOE ha perdut cinc diputats i és la segona força mentre que Units Podem guanya dos escons però segueix sent la tercera força política. Esquerra i Convergència es queden amb els mateixos escons que ja tenien._X9Q6252

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top