Publicitat
Ciutat

Denuncien l’existència de fibrociment a més de 30 escoles de la comarca

2.1 A 8 col

Més de 30 centres educatius de la comarca tenen plaques de fibrociment als seus edificis. Així ho ha denunciat aquesta setmana el sindicat CCOO, que reclama a Ensenyament «prendre les iniciatives adequades per garantir la salut de tota la comunitat educativa». Segons el darrer inventari a la comarca hi ha 30 escoles d’infantil i primària, 7 instituts de secundària i una Escola Oficial d’Idiomes que tenen plaques de fibrociment (del total, sis són centres de Sabadell). És el llistat  aportat pel Servei de Prevenció d’Ensenyament a petició del sindicat, amb data del 13 de maig de 2016. En resposta a la denúncia de CCOO, Ensenyament afirma que «va ser el mateix departament qui va facilitar les dades al sindicat» i assegura que «no ens consta que el material estigui malmès a cap centre. Per tant no és perillós». Afirmen que «si hagués perill pels infants i pel professorat haguessim actuat fa temps».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top