Publicitat
Ciutat

Desarticulen dues bandes que robaven en trasters de la ciutat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sabadell han desarticulat dues bandes que es dedicaven a saquejar i robar trasters de comunitats de veïns de la ciutat.
La investigació es va iniciar el passat mes de maig arran d’un augment considerable de robatoris amb força a l’interior de trasters. Aquests robatoris tenien dos denominadors comuns.
D’una banda es tractaven de trasters ubicats a la zona del pàrquing de vehicles de les diferents comunitats de veïns, i de l’altra el modus operandi: els autors saquejaven la majoria dels trasters i seleccionaven els objectes a sostreure, en la majoria dels casos bicicletes de gama mitja-alta i material de bricolatge o d’obra. Tot i que en la majoria dels casos sostreien els objectes només d’una part  reduïda de trasters, la resta també eren forçats, produint diferents danys i en conseqüència es veien afectats la majoria del veïns de la comunitat.8.2 a 3 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top