Arxiu

Fira de Santa Llúcia a la Plaça Sant Roc?

MONTSERRAT TORRENTS
Paradista Fira
Primer estàvem una mica espantats per tant canviar d’ubicació, però de moment sembla que a la gent li agrada, i amb l’església i l’Ajuntament, queda bonic. Esperem que vagi bé. Aquesta zona té caliu perquè estem tots més junts, tot i que la gent diu que sembla més petita.

GLÒRIA LLORENS
Jubilada
Em sembla que està molt bé, crec que és una bona zona per la Fira. Està molt al centre de Sabadell i queda tot molt juntet i m’agrada. Penso que aquesta plaça li dóna més caliu que en altres llocs. M’agrada anar a la Fira a passejar i comprar alguna cosa.

ISIDRO VIDAL
Hostelería
A todo el comercio de la zona del Passeig, el traslado de la Feria nos ha parecido fatal. Todos pedíamos que viniera la Fira aquí como otros años, pero por la estación del tren no se permite. La pérdida de la Feria nos va a perjudicar económicamente.

MONTSE GOMES
Paradista Fira
Me encanta. La encuentro más acogedora, tiene un toque más romántico. La Fira en Sabadell funciona desde el 1934 y empezó en la Plaça de Sant Roc. Hemos recuperado por tanto esta zona y creo que nos funcionará bien porque al público le gusta mucho.

ANNA CARRERAS
Comerciant
Es un lloc tant cèntric com el Passeig i el trobo més acollidor. Aquests passadissos més estrets queden més ben il.luminats i amb més caliu. Està molt millor aquí que a la Rambla, on no es podia ni caminar. Serà beneficiós per als comerciants de la zona.

Comentaris
To Top