Publicitat
Ciutat

Demanen una resposta clara sobre el soterrament de vies fins a Can Feu

La plataforma Soterrament FGC Ara ha exigit una resposta a les institucions responsables de fer efectiva l’obra. Denuncia una manca de resposta a l’hora de concretar el projecte i el finançament dels treballs. La plataforma desconeix si finalment l’obra s’ha inclòs als pressupostos de la Generalitat o no. És per això que valoren de forma negativa «l’actitud de les institucions responsables de fer efectiu el soterrament dels Ferrocarrils fins al Castell de Can Feu».
Els veïns que formen part del col·lectiu titllen de desconsideració la postura que està mantenint tant l’Ajuntament com la Generalitat envers les seves demandes. Fins ara la plataforma assegura haver fet diferents sol·licituds per concretar les característiques del projecte i el finançament de les obres. No obstant, el silenci ha estat la resposta rebuda.
Com a exemple, recorden que el 7 d’octubre van sol·licitar una trobada amb l’alcalde, Juli Fernàndez, per a conèixer quines gestions s’havien dut a terme i quines calia fer a favor del soterrament. Però aquesta ha estat una petició que «dos mesos després encara no ha tingut cap concreció»
A més d’aquestes dues gestions, la plataforma explica que també s’ha adreçat en dues ocasions, el 22 de febrer i el 16 d’octubre, al conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, amb l’objectiu de «mantenir una trobada per exposar-li la necessitat del soterrament i del seu finançament». 9-1-a-4-colEn aquest cas cap de les peticions «no han tingut cap tipus de resposta, tot i haver estat sol·licitades per escrit amb registre d’entrada».
Pels veïns l’actitud de l’Ajuntament i de la Generalitat és «desconsiderada i opaca» la qual cosa, adverteixen, «entela el seu posicionament favorable al soterrament i entra en contradicció amb el compromís de garantir el finançament, iniciar les obres el 2017 i finalitzar-les a finals del 2018».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top