Publicitat
Ciutat

El SabaCirc aproparà el circ als barris amb un autobús de la cooperativa TUS

El circ pot ser un espectacle de luxe no apte per a totes les butxaques o també un eina de transformació social, ja que pot arribar a tothom i «promoure persones responsables» i «empoderar-les», deia dimarts passat el nicaragüenc Alejandro Techy. Aquest vessant és el que busca el SabaCirc, el denominat Festival de Circ Social de Sabadell.
Les paraules de Techy se sentien dins d’un autobús de la TUS a la Plaça del Dr. Robert, original escenari per la presentació del SabaCirc que, després d’algunes vicissituts en la recerca de finançament, serà una realitat entre el 27 de juny i el 2 de juliol.
Itinerant
Serà un circ itinerant amb aquest Circus-BUS (un antic autobús fora de circulació que ha cedit la ccooperativa Transports Urbans de Sabadell-TUS) i que aproparà el gènere als barris de la ciutat amb actuacions de «companyies i artistes professionals d’arreu del territori».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top