Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament espera 4.500 persones a la festa de reobertura de La Bassa

La Bassa ha començat a omplir-se per acollir els primers banyistes el proper dilluns
La Bassa ha començat a omplir-se per acollir els primers banyistes el proper dilluns / ESTEVE BARNOLA

Després d’una temporada sense banyistes per raons de seguretat, La Bassa de Sant Oleguer, la piscina més gran de la ciutat, torna a obrir les seves portes dilluns vinent. Per celebrar-ho el dia 30 s’ha organitzat una festa amb actuacions i entre elles la del grup musical del Super3.

La reobertura de La Bassa és una de les notícies més esperades aquest estiu. El tancament de la instal·lació la temporada passada va provocar que unes 147.000 persones, que durant els mesos d'estiu es desplaçaven a l'equipament, es reubiquessin a altres piscines de la ciutat i de la comarca. En concret, l'Ajuntament creu que uns 120.000 banyistes provenen d'altres municipis. D'aquí la rellevància de la reobertura da La Bassa el proper dilluns, com apunta la tinenta d'alcalde i regidora d'Esports. Marisol Martínez manifesta que «aquest és un tema important de ciutat però cal assenyalar que va més enllà de Sabadell».
Per aquesta raó, s'ha organitzat una festa, el dia 30, a la què els esplais i casals d’estiu estan també convidats. Les persones que vulguin assistir-hi hauran de pagar entrada. La festa començarà a les 11 del matí amb l’actuació del grup musical del Super3 que marxarà a les 12.30. Les activitats es reprendran a les 4.30 de la tarda amb una classe d’aquazumba i més tard amb una altra d’aquadynamic. Totes dues estaran coordinades per les Piscines Municipals Joan Serra.

Entre dimarts i dimecres més d’un miler d’escolars de la ciutat, de diferents edats, s’han banyat gratis a les piscines municipals de Can Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor. L’Ajuntament va oferir dilluns, a les escoles de la ciutat aquesta sortida a causa de les elevades temperatures i de la previsió de més calor per aquesta setmana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top