Publicitat
Ciutat

Catorze nous togats pel Col·legi d’Advocats de Sabadell

Aquest divendres al vespre es va celebrar una nova cerimònia d'Imposició de Togues en la què s’incorporan els nous advocats al Col·legi d'Advocats de Sabadell. L’acte en el quual també eren presents l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el Conseller de Justícia, Carles Mundo, va estar revestit d’una certa solemnitat com ja és tradicional.
En aquest cas van ser catorze advocats i advocades els que van rebre la tradicional toga i van jurar fidelitat a la Constitució i a les normes ètiques de la professió.
El Degà del Col·legi, Manolo Hernández Martín, va destacar els seus inicis com a lletrat, recordant als togats el paper essencial que tindran a la societat.

Després de jurar el càrrec als nou vinguts, es van lliurar vuit medalles a advocats que han assolit 25 anys de professió en aquesta institució.
A banda del Degà del Col·legi també van intervenir els representants dels togats per agrair aquesta imposició, i el dels homenatjats, que va encoratjar els nous advocats a treballar amb compromís i transparència. En el mateix acte es va fer el lliurament d’una aportació per part del Col·legi d’Advocats de Sabadell a Menjadors SolidarisCreu Roja.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top