Publicitat
Arxiu

La Crida diu que «entoma amb il·lusió i valentia» l’alcaldia

No ha estat fins que Unitat pel Canvi ha acceptat que Maties Serracant sigui el proper alcalde de la ciutat, que el grup de la Crida per Sabadell s’ha pronunciat respecte aquesta possibilitat. Mitjançant un comunicat de premsa amb el que expressen la seva disposició a liderar el relleu de Juli Fernàndez a l’alcaldia. A més valoren de forma positiva la feina feta pels seus socis de govern.
En aquest sentit volen deixar clar que la seva intenció és mantenir el pacte a quatre bandes a l’hora de dir que treballen aquesta «nova fase del mandat amb la ferma voluntat de seguir treballant conjuntament amb totes les forces de govern». Fins ara, en dues ocasions, el fantasma del trencament havia sobrevolat sobre el quatripartit.
També agraeixen la «generositat i confiança que les nostres companyes de govern i les seves bases, així com l’actual alcalde Juli Fernàndez i l’assemblea d’Unitat pel Canvi, han dipositat en nosaltres a l’hora d’encarar la segona part del mandat al capdavant del govern». En cap cas,citen, en aquest punt, a l’altra força que conforma el quatripartit, Guanyem Sabadell que sempre s’havia pronunciat a favor de la continuïtat de Fernàndez al capdavant de l’alcaldia i en contra del relleu. No obstant, la Crida sí que destaca i valora de forma positiva la feina que al llarg d’aquests dos anys han fet els quatre socis del «govern de transformació amb l’alcalde i els tinents d’alcalde Joan Berlanga i Marisol Martínez al capdavant». En aquest sentit, destaquen la importància d’haver assolit aquest acord de govern ja que «creiem que aquests dos primers anys han significat un trencament amb el passat i un canvi en les formes i objectius de les polítiques del govern amb la clara voluntat de transformar la ciutat i millorar la vida dels seus veïns i veïnes».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top