Publicitat
Ciutat

Emotiu comiat de Juli Fernàndez

Juli Fernàndez no ha pogut aguantar l’emoció al final del ple municipal de renúncia del càrrec en el que tots els grups polítics han tingut paraules d’agraïment a la seva dedicació i a la seva predisposició al diàleg amb la ciutadania.
El ja ex alcalde en la seva llarga intervenció ha fet un repas exhaustiu a l’acció de govern. També ha tret importància a les diferències entre els quatre partits. Per Juli Fernàndez, «el nostre compromís amb la ciutadania és molt més gran que això». També ha parlat dels polítics que fan perdre la confiança «que és el pitjor que pot passar», ha dit. Amb l’arribada al govern van constatar «el projecte estratègic de Sabadell s’havia acabat» i, a més, «havíem d’afrontar el repte de l’emergència social».
En el seu repas als dos anys de govern ha destacat el pla de xoc i ha insistit en que fent d’alcalde «ets el primer comercial de la teva ciutat».
En la part més personal de la seva intervenció ha tingut un especial agraïment a la seva família, partit, amics, i al grup municipal. A la part final ha fet referència a la mort de Muriel Casals i al fet d’haver viscut com alcalde la celebració de l’Any Joan Oliver. En el comiat final ha confessat que du tatuada a la cama una frase de l’obra la La fam de Pere Quart: «Mori la fam, visqui el poble».
Ha estat a partir d’aquell moment quan ha saludat a tots els membres del consistori i quan l’emoció ha estat més forta fins a sortir de la sala acompanyat dels aplaudiments dels regidors i del públic assistent.
El futur alcalde, Maties Serracant (Crida), ha assumit l’alcaldia accidental fins dimarts que ve en que serà investit nou alcalde de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top