Publicitat
Ciutat

Entitats i partits a l’Ofrena Floral

Aquest any l’ofrena floral de la Diada ha tingut un caire diferent, tant pel canvi d’ubicació de l’acte com per l’ambient que es viu a la vida política i social, degut a la proximitat de la celebració del referèndum.

Centenars de persones van participar dilluns de bon matí a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, amb l’ofrena floral com acte central i la lectura del manifest.
Una quarantena d’entitats sabadellenques van ser-hi presents, i el president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, Xavier Bros, va llegir un manifest carregat de simbolisme, però també fent referència al futur de Catalunya i els canvis que està experimentant, així com als anhels dels catalans de poder votar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top