Publicitat
Ciutat

Entra en vigor la Renda Garantida Ciutadana de 564 a 1.062 euros

Des de divendres les persones en risc d’exclusió social poden sol·licitar la Renda Garantida Ciutadana (RGC) que permetrà als beneficiaris rebre una assignació mensual d’entre 564 i 1062 euros en funció de la seva situació familiar.

A Sabadell, l’Ajuntament ha declarat que vol ser capdavanter en el desplegament de la Renda Garantida de Ciutadania. Per aquesta raó, ha anunciat que ha començat a dissenyar un model de desenvolupament, amb una nova metodologia d’intervenció i amb un calendari d’accions formatives amb els professionals. De fet, la primera sessió va tenir lloc divendres al Casal Pere Quart, amb els professionals municipals d’Acció Social.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top