Ciutat

Obres a la xemeneia del Vapor Buxeda Vell

Estat actual de la xemeneia del Buxeda Vell
Estat actual de la xemeneia del Buxeda Vell / E. B.

L’Ajuntament destinarà 96.000 euros a la recuperació d’un dels elements més significatius del paisatge sabadellenc, la xemeneia del Vapor Buxeda Vell.
La Junta de Govern celebrada dilluns passat va donar llum verda a un projecte que té per objectiu reconstruir el seu coronament i garantir-ne l’estabilitat. Aquesta última està amenaçada a causa de les importants esquerdes i deformacions que pateix, segons ha argumentat el consistori.
Per dur a terme la rehabilitació, primer caldrà l’enderroc previ i la posterior reconstrucció de l’element constructiu de coronament. Posteriorment es substituiran les peces trencades per unes de noves, de dimensions i qualitat equiparables a les que hi havia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top