Publicitat
Ciutat

Sabadell Lliure de Corrupció demana presó per l’oncle de Bustos

La jutgessa que instrueix el sumari del cas Mercuri ha comunicat al Ministeri Fiscal i a les acusacions que s’hi personen que poden sol·licitar l’obertura de judici oral o l’arxiu de la peça 18 que investiga presumptes irregularitats en unes obres privades al carrer Fernando Poo de Merinals.

L’acusació popular, exercida per Sabadell Lliure de Corrupció, ja ha presentat l’escrit d’acusació en què sol·licita que es celebri judici davant l’Audiència Provincial de Barcelona. La peça en qüestió implica Melquíades Garrido, oncle de l’exalcalde Manuel Bustos i president del Gremi de Constructors; així com a p’exdirector d’Urbanisme de l’Ajuntament, Manuel Somoza, l’arquitecte Daniel González, i l’excap de Disciplina Urbanística al consistori, Angelina Català. El judici haurà de determinar si es van volen autoritzar unes obres que pretenien augmentar l’edificabilitat d’un habitatge particular.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top