Publicitat
Ciutat

Manifestació contra la independència al Centre

Un centenar de persones amb banderes espanyoles, i també algunes senyeres es van manifestar divendres tarda davant les portes de l’Ajuntament cridant «Visca Espanya» i en alguns moments «Visca Catalunya» i consignes contra Puigdemont i el Major dels Mossos, Trapero, demanant els posin a la presó.

Publicitat

Durant la concentració davant l’Ajuntament van cantar el «Que viva España», cançó que va popularitzar Manolo Escobar l’any 73, crits a favor de la Guàrdia Civil, l’Exèrcit i la Policia Nacional, i algun crit, tot i que més aïllat de “Viva la Legión”. La manifestació, que ja venia de la Creu de Barberà, ha seguit a ritme de tambor, per diversos carrers de la ciutat. Cap a dos de vuit, s’han dispersat i el centre ha tornat a la seva activitat habitual.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top