Publicitat
Ciutat

Neix ‘Espai Rambla’ un centre de pràctiques per gestionar emergències

L’emblemàtica estació Sabadell Rambla servirà com a centre de formació d’emergències ferroviàries. Abans de final d’any funcionarà el que s’anomena ‘Espai Rambla’.

Publicitat

Ferrocarrils de la Generalitat està invertint prop de 400 mil euros per donar-li un nou ús a l’antiga estació de la Rambla. tancada des del setembre del 2016 quan van entrar en funcionament les estacions de Can Feu-Gràcia i la del Passeig de la Plaça Major.
Aquest nou centre de desenvolupament ferroviari va dirigit tant al personal de la companyia com a tots aquells cossos vinculats a la gestió de seguretat i protecció civil. Segons Enric Ticó, president del FGC, aquest centre és únic al món. Hi podran treballar tant bombers com serveis mèdics.
L’Espai Sabadell Rambla introdueix una visió innovadora de la formació i capacitació de les persones, especialment en les funcions i tasques que requereixen posar la persona en una situació com més semblant millor a la realitat que haurà d’afrontar en la seva pràctica laboral. Amb les noves instal·lacions, es podran fer pràctiques dins d’un túnel i amb els equipaments d’una estació convencional.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top